Kaalheid

Kaalheid

Kaalheid bij zowel vrouwen als mannen kan veroorzaakt worden door ziekte, erfelijkheid, stress of slechte voeding. Als kaalheid ontstaat geeft dat aan dat er iets aan de hand is.

Indien er geen sprake is van erfelijkheid of ziekte komt onze natuurlijke haarolie van pas. De kracht van deze olie zit in de natuurlijke basis. Deze olie is tot stand gekomen door het (koud) persen van cannabiszaadjes, zodat alle biologische stoffen hun werkzaamheid behouden.

Het is een olie die vol zit met onverzadigde vetzuren, zo als linoleenzuur (omega 3 en 6), waardoor de olie ook ontstekingsremmend werkt. Een goede olie pakt namelijk niet alleen het haar zelf aan maar voornamelijk de hoofdhuid en de haarzakjes (haarfollikels). Haar is namelijk dood weefsel, het leeft niet. Wat wel leeft en bepaalt hoe mooi het haar groeit, is de hoofdhuid en de haarzakjes.

Deze olie is 100% biologisch en bevat geen kunstmatige toevoegingen. 

Charika Hash Olie
Klik hier om direct te bestellen

 

 

 

 

 

 

✅ Puur, onbewerkt en koudgeperst 

✅ Voor man en vrouw

✅ Geschikt voor alle haar typen 

✅ Bewezen rustgevende werking op de hoofdhuid 

✅ Regenereert (oude) huid

✅ Geen parabenen, geen parfum en niet getest op dieren 

✅ Meer dan 100 actieve bestandsdelen

✅ Wordt geleverd in medische flesjes 

✅ Geen chemische toevoegingen of ingrediënten (paraffine, siliconen, PEG en PPG)

Lees hier verder over kaalheid bij mannen

Lees hier verder over kaalheid bij vrouwen

Hennepzaadolie bij kaalheid

Onze hennepzaadolie is een heldere groenachtige, donkergele huidolie, die behoort tot de half drogende oliën. De olie laat zich makkelijk verdelen over de huid en trekt redelijk snel in de huid. Koudgeperste Hennepolie ruikt nootachtig. We voegen geen geurstoffen en/of aroma’s toe. Hennepolie bevat geen THC.

Los van de hennepzaad olie bevat de olie ook actieve cannabinoïden, zo als CBD, CBD-A, CBG, CBC, CBN en nog 100 andere actieve stoffen.

Een unieke samenstelling dus die niet alleen het haar zelf aanpakt, maar ook de oorzaken van de eventuele haaruitval of haar beschadiging.

De werking van hennepzaadolie en cannabinoïden zijn wetenschappelijk bewezen.

Hash haar olie bij kaalheid en haaruitval
Klik hier om direct te bestellen