Kaalheid bij vrouwen

Kaalheid bij vrouwen

Kaalheid bij vrouwen kan veroorzaakt worden door, stress, erfelijkheid, ziekte of slechte voeding. 

Vaak wordt kaalheid bij vrouwen in verband gebracht met het mannelijk geslachtshormoon. Onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen ook deze genetische vorm van haaruitval kunnen hebben. 40% van de vrouwen merkt na hun veertigste jaar enige vorm van dunner wordend haar.

Vaak begint kaalheid bij vrouwen rond de middellijn van het hoofd. Dit wordt vaak toegeschreven aan de overgang maar het haarverlies wordt bepaald door genetische of erfelijke aanleg.

Verschil tussen mannen en vrouwen is dat bij vrouwen het grootste gedeelte van het haar bovenop het hoofd fijn wordt.

Hergroei met haargroeimiddelen is niet te bewerkstelligen. De haargroeimiddelen die mannen gebruiken zijn niet geschikt voor vrouwen. Vanaf 6 juni 2012 mogen medicijnen als Finasteride en Dutasteride niet meer worden voorgeschreven om vrouwelijke kaalheid tegen te gaan.

Indien er geen sprake is van ziekte of erfelijkheid komt onze 100% biologische haarolie van pas. De kracht van deze hash olie zit in de natuurlijke basis. Deze hash olie is tot stand gekomen door het koud persen van cannabiszaadjes, zodat alle biologische stoffen hun werkzaamheid behouden.

Het is een olie die vol zit met onverzadigde vetzuren, zo als linoleenzuur (omega 3 en 6), waardoor de olie ook ontstekingsremmend werkt. Een goede olie pakt namelijk niet alleen het haar zelf aan maar voornamelijk de hoofdhuid en de haarzakjes (haarfollikels). Haar is namelijk dood weefsel, het leeft niet. Wat wel leeft en bepaalt hoe mooi het haar groeit, is de hoofdhuid en de haarzakjes.

Deze olie is 100% biologisch en bevat geen kunstmatige toevoegingen. 

Charika Hash Olie
Klik hier om direct te bestellen

 

 

 

 

 

 

✅ Puur, onbewerkt en koudgeperst 

✅ Voor man en vrouw

✅ Geschikt voor alle haar typen 

✅ Bewezen rustgevende werking op de hoofdhuid 

✅ Regenereert (oude) huid

✅ Geen parabenen, geen parfum en niet getest op dieren 

✅ Meer dan 100 actieve bestandsdelen

✅ Wordt geleverd in medische flesjes 

✅ Geen chemische toevoegingen of ingrediënten (paraffine, siliconen, PEG en PPG)

Lees hier verder over kaalheid bij mannen

Hennepzaadolie bij kale plekken op hoofd

Onze hennepzaadolie is een heldere groenachtige, donkergele huidolie, die behoort tot de half drogende oliën. De olie laat zich makkelijk verdelen over de huid en trekt redelijk snel in de huid. Koudgeperste Hennepolie ruikt nootachtig. We voegen geen geurstoffen en/of aroma’s toe. Hennepolie bevat geen THC.

Los van de hennepzaad olie bevat de olie ook actieve cannabinoïden, zo als CBD, CBD-A, CBG, CBC, CBN en nog 100 andere actieve stoffen.

Een unieke samenstelling dus die niet alleen het haar zelf aanpakt, maar ook de oorzaken van de eventuele haaruitval of haar beschadiging.

De werking van hennepzaadolie en cannabinoïden zijn wetenschappelijk bewezen.

Hash haar olie bij kaalheid en haaruitval
Klik hier om direct te bestellen