Kaalheid bij mannen

Kaalheid bij mannen

Kaalheid bij mannen kan veroorzaakt worden door ziekte, stress, erfelijkheid of slechte voeding. 

Haaruitval bij mannen heeft te maken met genetische aanleg. Dit proces gaat bij mannen sneller dan bij vrouwen. Bij mannen begint het op jongere leeftijd en kan het een uitgebreidere kaalheid tot gevolg hebben. De genetische aanleg heeft alles te maken met de omzetting van het mannelijk hormoon testosteron in de cellen van de haarwortel.

Erfelijke haaruitval is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij mannen. De haren vallen uit door het mannelijk hormoon (androgeen). De grootte van het haarzakje neemt af en de groeifase van een haar wordt dus korter. Dit resulteert dan in blijvende kaalheid.

Circa 65% van de mannen krijgt te maken met deze erfelijke vorm van kaalheid. Van alle mannen tussen hun twintigste en vijftigste levensjaar heeft een derde te kampen met kaalheid. Omdat het zo vaak voorkomt, wordt het niet gezien als een ziekte maar als bijverschijnsel van het ouder worden.

Indien er geen sprake is van ziekte of erfelijkheid komt onze 100% biologische haarolie van pas. De kracht van deze hash olie zit in de natuurlijke basis. Deze hash olie is tot stand gekomen door het koud persen van cannabiszaadjes, zodat alle biologische stoffen hun werkzaamheid behouden.

Het is een olie die vol zit met onverzadigde vetzuren, zo als linoleenzuur (omega 3 en 6), waardoor de olie ook ontstekingsremmend werkt. Een goede olie pakt namelijk niet alleen het haar zelf aan maar voornamelijk de hoofdhuid en de haarzakjes (haarfollikels). Haar is namelijk dood weefsel, het leeft niet. Wat wel leeft en bepaalt hoe mooi het haar groeit, is de hoofdhuid en de haarzakjes.

Deze olie is 100% biologisch en bevat geen kunstmatige toevoegingen. 

Charika Hash Olie
Klik hier om direct te bestellen

 

 

 

 

 

 

✅ Puur, onbewerkt en koudgeperst 

✅ Voor man en vrouw

✅ Geschikt voor alle haar typen 

✅ Bewezen rustgevende werking op de hoofdhuid 

✅ Regenereert (oude) huid

✅ Geen parabenen, geen parfum en niet getest op dieren 

✅ Meer dan 100 actieve bestandsdelen

✅ Wordt geleverd in medische flesjes 

✅ Geen chemische toevoegingen of ingrediënten (paraffine, siliconen, PEG en PPG)

Lees hier meer over kaalheid bij vrouwen

Hennepzaadolie bij kale plekken op hoofd

Onze hennepzaadolie is een heldere groenachtige, donkergele huidolie, die behoort tot de half drogende oliën. De olie laat zich makkelijk verdelen over de huid en trekt redelijk snel in de huid. Koudgeperste Hennepolie ruikt nootachtig. We voegen geen geurstoffen en/of aroma’s toe. Hennepolie bevat geen THC.

Los van de hennepzaad olie bevat de olie ook actieve cannabinoïden, zo als CBD, CBD-A, CBG, CBC, CBN en nog 100 andere actieve stoffen.

Een unieke samenstelling dus die niet alleen het haar zelf aanpakt, maar ook de oorzaken van de eventuele haaruitval of haar beschadiging.

De werking van hennepzaadolie en cannabinoïden zijn wetenschappelijk bewezen.

Hash haar olie bij kaalheid en haaruitval
Klik hier om direct te bestellen