Charika Hash Olie

Hennepzaadolie is een heldere groenachtige, donkergele huidolie, die behoort tot de half drogende oliën. De olie laat zich makkelijk verdelen over de huid en trekt redelijk snel in de huid. Koudgeperste Hennepolie ruikt nootachtig. We voegen geen geurstoffen en/of aroma’s toe. Hennepolie bevat geen THC.

Los van de hennepzaad olie bevat de olie ook actieve cannabinoïden, zo als CBD, CBD-A, CBG, CBC, CBN en nog 100 andere actieve stoffen.

Een unieke samenstelling dus die niet alleen het haar zelf aanpakt, maar ook de oorzaken van de eventuele haaruitval of haar beschadiging.

De werking van hennepzaadolie en cannabinoïden zijn wetenschappelijk bewezen.

Gebruiksaanwijzing; 

Met de bijbehorende pipet kunt u de biologische haarolie precies aanbrengen op het oppervlakte van de hoofdhuid daar waar u de haargroei extra wil stimuleren. Let wel op, liefst op droog hoofdhuid zodat de olie sneller en beter intrekt.

U kunt het voor het slapen gaan inbrengen en de volgende dag weer uitwassen. Het moet minimaal 3 uur lang de tijd krijgen om in te trekken. Maar u kunt het ook gewoon overdag gebruiken aangezien het ook een mooie verzorgende look geeft.

De biologische haarolie is ook heel goed voor de baardgroei en tevens voor de nette verzorgende uitstraling.

De hoeveelheid van gebruik varieert van halve pipet tot een hele. Dit zou voldoende moeten zijn afhankelijk van hoeveel haar je hebt. Wat wel belangrijk is de regelmaat, dus ieder dag, of om de 2/3 dagen. Probeer dan een structuur te vinden zodat je de beste resultaat kunt boeken.